Elektronická cigareta,e-liquid, příslušenství od Gold Drive

• en
  • sk
  • cz
Články
GoPay
Zasíláme i na Slovensko

Elektronické cigarety zasíláme i na SlovenskoSlovenští zákazníci mohou využít možnost platby na účet v SR nebo On Line platby přes GoPay

Elektronické cigarety zasíláme i na Slovensko

Doporučujeme

Eliquid Liqua Italian Flavors

Elektronická cigareta eGO-T LCD, první elektronická cigareta s displejem stavu baterie a počtu potaženípočtu

Gold Drive

Na úvod » Diskuze

Diskuze - založit nové téma

Výsledky 1 - 3 z 3 [Celkem stránek: 1]
alex | 10.03.2012 09:45:37 | příspěvků: 1 Vstup do diskuze

zdravim mate tu peknej vyber ale jediny co me zarazilo tak je doba dodani od obednani. obednal jsem si cigaretu ve ctvrtek a cigareta jeste nedorazila takze pocitam v pondeli ze uz bude doma ale nato ze kdyz obednam na jinejch strankach tak to mam opravdu do druheho dne doma a to pouzivam stejny zpusob doruceni. takze tohle me docela zklamalo jinak hodne preju hodne uspechu a polepsete se s tim dodavanim dilu ;)

pipre | 25.12.2011 13:27:14 | příspěvků: 1 Vstup do diskuze

Dobrý den, nejdříve chci popřát všem krásné prožití zbytku Vánoc a hodně štěstí v roce 2012. A nyní bych ráda vznesla dotaz. Vlastním cigaretu DSE 901 a dosud jsem s ní byla max. spokojena. Včera mi ale najednou přestala dýmat. A teď nevím, jestli je to vadným atomizérem nebo baterií. Zkoušela jsem z atomizéru pusou vyfouknout zbytky liquidu, ale nic. Baterie není stará, svítí při potáhnutí, jen cigareta nedýmá ani po dokápnutí a zkontrolování správného kontaktu atomizéru s vatičkou. Nevím, zda není vadný atomizér, nebo se jedná o nějakou poruchu, kterou bych mohla odstranit já. Četla jsem tu dřív o čištění ultrazvukem, ale nemám tušení, jak a kde a proto prosím o radu, jak postupovat. Děkuji

Georgina | 03.11.2011 09:30:42 | příspěvků: 1 Vstup do diskuze

Elektronickou cigaretu jsem si přes internet koupila,spkojená jsem byla, než jsem ji musela reklamovat,nešla dobít,tak jsem si objednala druhou E-Slim,mám ji týden a taky přestala fungovat,byla totiž každá ve slevě,tak se ptám,když si koupím drahou,co je drahá že?přes tisíc korun a více,je a bude spolehlivá na tolik,že ji nebudu muset opět reklamovat?Moc se mi to ale líbí,že si můžu kdekoli zakouřit,nesmrdí to nekuřákům a je snad zdravější.A ještě bych chtěla vědět,jsou li náplně s nikotinem a i bez nikotinu? Děkuji

Založit nové téma diskuze

Seznam S-Rank Google Pagerank - www.elektronickacigareta.czGoogle Pagerank Elektronické cigarety